U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

U Blace došao pobratim iz Hrvatske

Autor 26 jan 2020

BLACE- Gradonačelnik hrvatskog grada Vodnjan- Dignano, Klaudio Vitasović posetio je danas sa svojim saradnicima Dom zdravlja Blace.

Grad Vodnjan u teškim trenucima za Opštinu Blace koji su nastali usled prošlogodišnje oluje, za potrebe sanacije srušenog krova Domu zdravlja Blace, donirao je 10 000 evra.

Prilikom ove posete gradonačelnik hrvatskog grada Vodnjana, Klaudio Vitasović, poželeo je i Domu zdravlja i opštini Blace puno uspeha sa željom da se takve stvari poput prošlogodišnje oluje nikada ne ponove.

On je takođe izrazio želju da se dosadašnja dobra saradnja dveju bratimskih opština nastavi i dalje.

U pratnji predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića, gradonačelnik Vodnjana obišao je rekonstruisan krov Doma zdravlja Blace a kroz video prezentaciju pogledao kakve je posledice prošlogodišnja oluja nanela.

Pročitajte i...  Ksenija Stojiljković iz Žitorađe plasirala se u finale prvog onlajn takmičenja u pevanju duhovne i etno pesme

Direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić zahvalio se na pomenutoj donaciji koja je na pravi način iskorišćena za rekonstrukciju krova porušenog usled oluje.

U Domu zdravlja i opštini Blace izrazili su veliku zahvalnost pobratimskom gradu iz Hrvatske na nesebičnoj pomoći u teškim trenucima.

 

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477014

26 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “U Blace došao pobratim iz Hrvatske”

  1. Blačanin

    Ima li kraja ovom nenormalnom forsiranju Jozićevog bratstva zbog njegovog probijanja na hrvatsko tržište meda.Dajte bre više ne izludjujte ovaj narod idiotizmima

  2. Loncar

    Direktoru doma zdravlja je bolje da pojuri malo u ministarstvo i da zaposli mlade kadrove, nego sto se kiti tudjim perjem

  3. Sendvičar

    Nadam se da ste naše prijatelje iz Vodjana pristojno ugostili, ipak je to vredna donacija.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up