U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

U Blacu počela vakcinacija protiv korona virusa

Autor 10 jan 2021

BLACE- Edukovani timovi Doma zdravlja Blace zaduženi za vakcinaciju, na tri punkta obavili su vakcinaciju protiv Covid 19. Prema utvrđenim prioritetima, vakcinu su primili korisnici Doma za smeštaj odraslih lica ometenih u razvoju u selu Trbunju, i Domskog odeljenja za smeštaj odraslih i starih lica pri centru za socijalni rad Blace, a zatim i radnici ovih ustanova i zdravstveni radnici Doma zdravlja Blace.

Među prvim zdravstvenim radnicima, vakcinu protiv COVID 19 primio je direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić, dajući primer zdravstvenim radnicima i želeći da pokaže celokupnom stanovništvu ove opštine koje još uvek ima nedoumicu oko ove vakcinacije, da je nova vakcina, bez obrzira o kom je proizvođaču reč,  s obzirom na to da su sve dobile zeleno svetlo od ALIMS-a potpuno bezbedna i jedini spas protiv novog virusa koji nosi živote širom sveta.

Nakon vakcinacije najranjivijih kategorija stanovništva, odnosno korisnika domova i zdravstvenih radnika veoma brzo se očekuje nastavak vakcinacije i drugih kategorija stanovništva prema prioritetima i instrukcijama Ministarstva zdravlja i IZJZ Srbije „ Batut“.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=490184

10 jan 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0. Komentari su trenutno zatvoreni.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions