U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

U Donjoj Draganji asfaltira se Vidojevačka ulica

Autor 22 sep 2020

PROKUPLJE- U prokupačkom naselju Donja Draganja asfaltira se  Vidojevačka ulica. Završne radove danas su obišli zamenik gradonačelnika Prokuplja, Dejan Tonić i direktor JP za urbanizam i uređenje grada, Milisav Brajković. Oni su se uvereli da radovi na uređenju putne infrastrukture teku planiranom dinamikom i da će do kraja dana i ova ulica biti kompletno asfaltirana i uređena.


-Intenzivno se radi. Danas su asfalt dobile dve ulice. Za asfaltiranje Vidojevačke ulice, u Donjoj Draganji, u dužini od 110 metara i širine 3,5 metara, sa ivičnjakom, iz gradskog budžeta je izdvojeno 1.600.000 dinara, izjavio je zamenik gradonačelnika Prokuplja, Dejan Tonić.
Meštani ovog prokupačkog naselja veoma su zadovoljni razumevanjem lokalne samouprave, koja je izgradnjom pešačke staze u ovom kraju nakon više decenija spojila selo i grad, a sada se asfaltiraju i druge ulice koje će meštanima obezbediti bolje uslove za život.
Kako najavljuju iz lokalne samouprave, uređenje putne infrastrukture je jedan od prioriteta, što pokazuju i svakodnevni radovi na asfaltiranju gradskih i seoskih ulica na području Prokuplja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=485975

22 sep 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up