U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

U Prokuplju se detaljno peru ulice

Autor 10 sep 2020

PROKUPLJE- U okviru redovnih poslova na čišćenju javnih površina i održavanju higijene gradskih ulica, radnici prokupačkog Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ ovih dana angažovani su na detaljnom pranju svih ulica u gradu .

Prema rečima Bratislava Dunjića, pomoćnika tehničkog direktora JKP „Hameum“, u naredne dve nedelje kompletno će biti oprane ulice „Ratka Pavlovića“, „21. srpske divizije“, „9. oktobar“, „Generala Tranijea“, „Vojvode Mišića“, „Darinke Nestorović“ i ostalih ulica u širem centru grada.

-U okviru naših redovnih dužnosti na čišćenju i uređenju parkova, javnih površina, trotoara i ulica u Prokuplju, u situaciji pandemije korona virusa, radnici „Hameuma“ posebnu pažnju poklanjaju higijeni u blizini prokupačkih zdravstvenih ustanova Doma zdravlja i Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, kazao je Dunjić.

Pročitajte i...  Rezultati nagradnog Literarnog konkursa u čast Radu Draincu

On je istakao da ovih dana završavaju i veliku akciju čišćenja trotoara duž magistralnog puta Prokuplje-Kuršumlija, od Bumburečke ulice do ulaza u Prokuplje, odnosno do zgrade Doma kulture na Carini.

-U proteklih dvadesetak dana ovaj potez je potpuno raščišćen od divljeg rastinja i smeća, tako da sada pešaci tim trotoarom mogu mnogo bezbednije da se kreću, kazao je Dunjić i naglasio da je to od posebne važnosti za đake pešake koji iz nekih prigradskih naselja u tom delu svakodnevno pešače od kuće do škole i nazad.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=485395

10 sep 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up