U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

U Prokuplju se jela riblja čorba

Autor 19 jul 2019

BLACE- U okviru proslave gradske slave, održano je sada već tradicionalno takmičenje u spremanju riblje čorbe u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Bistro“, uz saradnju sa Gradom Prokupljem. Ovogodišnja manifestacija organizovana je u centru grada, a takmičenje je bilo u drugom planu jer je cilj ove akcije, okupljanje i druženje.

-Petu godinu za redom kako organizujemo takmičenje u spremanju riblje čorbe u okviru slavskih svečanosti i prezadovoljni smo kako sve protiče. Svake godine je sve bolje i bolje i masovnije. Danas se takmiči 15 ekipa, dok je jedna van konkurencije. Odlučili smo da od ove godine ovo takmičenje bude revijalno, da nema pobednika i svi koji su učestvovali dobiće na kraju diplome i zahvalnice, rekao je Srđan Radosavljević, predsednik Udruženja sportskih ribolovaca „Bistro“.

Nakon dvočasovnog kuvanja, žiri je sve učesnike proglasio za pobednike, a veliki broj Prokupčana sa oduševljenjem je pratio ovo takmičenje. Kao poklon, na kraju, ribari su sve posetioce častili ribljom čorbom.

Sportski program proslave gradske slave završava se danas. Na terenu Osnovne škole “Nikodije Stojanović Tatko”, održaće se finalna utakmica u malom fudbalu, kao i takmičenje u nadvlačenju konopca, dok će se u centru grada, sa početkom u 18 časova, po prvi put održati sport za najmlađe.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469544

19 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions