U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

U selu Ćukovac asfaltira se ulica

Autor 15 maja 2018

PROKUPLJE- U selu Ćukovac počele su pripreme za asfaltiranje ulice ukupne dužine 436 metara i širine tri metra. Ćukovac je jedno od četiri sela u kojima se asfaltiraju ulice u okviru projekta vrednog oko 21 milion dinara. Sredstva za tu namenu izdvojena su iz budžeta Opštine Prokuplje i do sada je završeno asfaltiranje ulice u Gornjoj Stražavi, Donjoj Trnavi, u toku su radovi u Ćukovcu a krajem nedelje počinju pripreme za asfaltiranje u Babinom Potoku.

Prema navodima nadležnih u JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje, u Ćukovcu se asfaltiraju dve ulice koje se nalaze u cantralnom delu naselja i do sada je urađen veći deo planiranih radova. Završena je mašinska obrada postojeće podloge, nasipana dva sloja drobljenog kamena i postavljeni ivičnjaci. Prema proceni izvođača radova, ugradnja asfalta i završetak radova očekuje se do kraja ove nedelje.

-Samo u ovim ulicama nastanjeno je preko 50 porodica. To su uglavnom mladi ljudi, porodice sa malom decom, koja će se najviše obradovati asfaltu jer će im mnogo lepše biti da se igraju u ulici gde nema blata i prašine. I mi stariji smo zadovovoljni, a kako ne bi bili kada po prvi put ispred kuće dobijamo asfalt. Lepo je što lokalna samouprava ulaže u sela i što nam uređenim putevima obezbeđuje mnogo bolje uslove za život, kažu zadovoljni žitelji ovog naselja, koje je samo četiri kilometara udaljeno od centra grada.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80324

15 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “U selu Ćukovac asfaltira se ulica”

  1. A sto ste ljubomorni vi iz Gubetina umesto da kazete srecno komsije ohladite pivo za srecan asfalt,i imamo najjaceg predsednika i podpresednika i vi da imate takve dobili bi asfalt 😀 😀

  2. Nije bas tako, vi gore glasaste demokrate i dobiste ulicno svetlo mi u Dobrotinu socijaliste i radikale i dobismo supalj nos do ociju, doduse pred svake izbore najavljivase svetlo, merise, planirase i zajebase

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up