U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

U toku realizacija najvećeg internog projekta komunalnog preduzeća

Autor 20 nov 2019

KURŠUMLIJA- Asfaltiranje parking placa ispod zelene pijace definitivno predstavlja jedan od najvećih internih projekata JPKD “Toplice” pored nabavke vozila kojih je bilo 10 u proteklih sedam godina, saopštilo je ovo preduzeće.
Uređivanje placa ukupne površine od oko 10.000m2, od čega će pod asfaltom biti 4400m2, a pod rizlom preostali deo, stvoriće velike olakšice za parkiranje i održavanje vozila JPKD Toplica, lakši pristup objektima na placu (magacinski prostori i garaže), bolji uslovi za korisnike pijace što se tiče parkiranja, takođe i ta za luna park tokom jesenjeg i prolećnog vašara, kao i rešavanje problema atmosferskih voda.
Nakon uspešno sprovedene javne nabavke, početkom novembra su otpočeti radovi, i obuhvataju kompletnu pripremu, spravljenje asfalta sa nabavkom materijala koji ispunjava sve potrebne standarde kao i mašinsko ugrađivanje asfaltnog sloja-kaže Vojimir Čarapić, direktor JPKD Toplica.
Kraj predviđenih radova očekuje se do kraja prve polovine decembra 2019. godine.
Ukupna vrednost investicije iznosi oko 8.000.000,00 dinara.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474589

20 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “U toku realizacija najvećeg internog projekta komunalnog preduzeća”

  1. alex

    A u Prokulju se arking komunalnog vec reko 60 godina nalazi na istoj lokaciji i ne da nije asfaltiran nego nije ni rizla bacena… arkirani kamioni u blatu. I niko se ne uzbudjuje.

  2. Cane

    Pa i Prokuplje da ima duplo manje stanovnika bilo bi sredjeno. Ovako je pravi haos. Al to je što je

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up