U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

U utorak počinje „Bioskop na otvorenom”

Autor 1 avg 2019

PROKUPLJE- Besplatni letnji „Bioskop na otvorenom”, ove godine biće održan u Prokuplju, u organizaciji Film kluba Prokuplje i Doma kulture.
Kako navode nadležni u prokupačkom Domu kulture, filmovi će se prikazivati na platou iza zgrade ove ustanove, a prva projekcija najavljena je za utorak, 6. avgust.

-Pored bogatog programa koji smo realizovali u okviru Kulturnog leta, Dom kulture je podržao i manifestaciju „Bioskop na otvorenom“, koju organizuje Film klub Prokuplje, sa ciljem da ovakvih kulturnih sadržaja u našem gradu bude što više tokom leta, ističu u Domu kulture.
Ovogodišnja manifestacija počeće filmom o Nikolini, a biće prikazani i filmovi o Prokuplju, filmovi “Francuskog filmskog karavana”, filmovi sa Međunarodnog festivala dokumentarnih filmova “Beldoks” i drugi.
-Cilj nam je da u ovim vrelim letnjim danima obezbedimo građanima da u večernjim satima uživaju u raznim filmskim žanrovima i da na taj način još više doprinesemo bogatom kulturnom sadržaju u našem gradu, rekao je predsednik Film kluba Prokuplje Žikica Jovanović.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download lenevo firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469927

1 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up