U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Učenica iz Prokuplja učestvovala na prvom virtuelnom Dečijem naučnom kampu

Autor 10 avg 2020

PROKUPLJE- Učenica šestog razreda OŠ “Milić Rakić Mirko“ Natalija Babić, učestvovala je na virtuelnom kampu Centra za promociju nauke, koji je organizovan od 3. do 7. avgusta.

Prema njenim rečima, za ovaj kamp je vladalo veliko interesovanje.

-Za ovu naučnu avanturu, prijavilo se preko 377 dece uzrasta od 6 do 18 godina iz cele Srbije i Evrope, ali i SAD. Ja sam uživala sve vreme i bila sam zadovoljna sa svim sadržajima, koji su bili organizovani na njemu. Ipak moram da izdvojim i kažem da mi se najviše dopalo „praćenje ptica“, a zanimljivo mi je bilo i „istraživanje sazvežđa“, istakla je Natalija.

Ona je navela, da je tema prvog virtuelnog Dečijeg naučnog kampa ovog leta bila „Nauka u tvom komšiluku“.

Pročitajte i...  Još jedan poraz Topličanina, Vlasina odnela ceo plen iz Prokuplja

-Zadaci su bili podeljeni u četiri tematske celine pod nazivom „Nebo iznad komšiluka“, „Ptice mog komšiluka“, „Biljke u mom komšiluku“ i „Istorijat mog komšiluka“. Kroz niz interesantnih zadataka i radionica, radili smo na zadatim temama i detaljno se upoznali sa njima. Na taj način smo, baš kao što tema kaže, naučili mnogo toga novog iz našeg komšiluka, podvukla je Natalija.

Ona je naglasila da je ovo za nju bilo jedno divno iskustvo, jer je stekla nove prijatelje, sa kojima je sarađivala i na Viberu i uživo, prenosom na Instagramu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484415

10 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up