U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Učešće na „Tablinom“ Božićnom konkursu donelo dobre rezultate „Tatkovcima“

Autor 17 jan 2021

PROKUPLJE – Zbog pandemije virusa korona, redakcija „Tabla“ je ove godine raspisala konkurs samo za literarno stvaralaštvo, te je na adresu e – redakcije u predviđenom roku, pristiglo 204 literarna rada od osnovaca širom Evrope, koji pišu na jednom od južnoslovenskih jezika.

Na adresu Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ su za najradosniji hrišćanski praznik, stigle diplome za vredne literarce kao i pohvala za njihovog mentora, profesora srpskog jezika i književnosti Ljiljanu Subotić.

-Za najradosniji praznik, stigle su nam i najradosnije vesti. Vredne članice naše literarne sekcije čak ni za raspust nisu mirovale. Ljubav prema lepoj pisanoj reči i talenat, pobedili su dečje igre. Njihova najveća igra je, zapravo, igra sa rečima. Zato i postižu uspehe. Ovo je samo jedan u nizu uspeha literaraca. Presrećna sam da se među tolikom decom u regionu, nađu i moje Marta i Darija – istakla je Subotić.

Pohvalu za literarni rad u srednjoj kategoriji, na 4. po redu Božićnom konkursu, dobila je Darija Stojanović, a diplomu, za osvojeno 3. mesto Marta Bakić. I profesorka Ljiljana Subotić dobila je zahvalnicu za učešće i rad sa decom.

Deca postaju uspešni ljudi u svom zanimanju, ukoliko ih na taj put uputi vredan profesor. Tako se u Prokuplju, u Osnovnoj školi „Nikodije Stojanović Tatko“ neprestano zidovi ukrašavaju diplomama sa konkursa i takmičenja.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=490421

17 jan 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions