U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Ulica Miloša Obilića dobija nove trotoare

Autor 28 nov 2019

PROKUPLJE- Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica danas su obišli radove na rekonstrukciji trotoara u Ulici Miloša Obilića. Na ovim trotoarima, postavljaju se behaton ploče i ivičnjaci.

-Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, radovi na infrastrukturnim objektima, kako u gradu, tako i u seoskim sredinama, nisu prekidani. Behaton ploče i ivičnjaci u Ulici Miloša Obilića, postavljaju se od Ulice Nikodije Stojanovića Tatka do Ulice Ratka Pavlovića Ćićka, izjavio je Koprivica i dodao da će sada bezbednost đaka biti mnogo veća.

Prema njegovim rečima, rekonstrukcija trotoara vršiće se i u Ulici Vojvode Mišića.

-Ukupna površina na kojoj će se postaviti behaton ploče u ove dve ulice, iznosi 1.550 kvadratnih metara. Sredstva za ove radove, u ukupnom iznosu od blizu šest miliona dinara, obezbeđena su iz lokalnog budžeta, rekao je Žarko Koprivica.

Pročitajte i...  U Prokuplju na bolničkom lečenju 31 pacijent sa simptomima koronavirusa, najviše iz Kuršumlije


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474888

28 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Ulica Miloša Obilića dobija nove trotoare”

  1. Anonimni

    Hahaha! Bezbednost đaka! Deca iz ove škole su najugroženija u Srbiji! Gledajte parking MUP-a. Nikakav pregled za vozače koji se penju od restorana Aleksandar. Između škole i vrtića policija sa sve parkingom na samoj raskrsnici!

  2. Anonimni

    Prokuplje je retko prljav grad…jedan od najprljavijih u Srbiji. A ulice i trotoari skroz propali…rupa do rupe! A čime se hvale!

  3. Anonimni

    Mi još nemamo asfalt do kuće, a živimo u Ulici Miloša Obilića! Centar! U 21. veku! Lažovi!

  4. Svaka cast za ovog mladica na slici

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up