U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Ulica Veselina Masleše dobila asfalt

Autor 21 sep 2020

PROKUPLJE- Zamenik gradonačelnika Prokuplja Dejan Tonić obišao je danas sa predsednikom Skupštine Grada Prokuplja Dejanom Lazićem radove u Đurevačkom naselju i tom prilikom rekao da Grad Prokuplje po usklađenoj dinamici nastavlja naizmenično uređenje puteva u seoskoj sredini i na gradskom području.

-Danas prisustvujemo radovima na izgradnji prvog sloja asflata u ulici Veselina Masleše, za koju je iz gradskog budžeta izdvojeno 7.100.000,00 dinara- objasnio je Tonić.

Širina kolovoza novoizgrađene ulice je 5,5 metara, sa obostranim trotoarima od po 1,5 metar i ivičnjacima, dok je dužina ove ulice 190 metara. Kompletan završetak radova i ugradnja drugog asfaltnog sloja očekuje se krajem nedelje, a kako navode nadležni u JP Direkcija za urbanizam i uređenje grada Prokuplja, koji vrše nadzor radova, tada će biti uređeni i prilazi do kuća i domaćinstava žitelja ove ulice.

Pročitajte i...  Održan 2. TOP WINE FEST

-Zahvalni smo lokalnoj samoupravi i zadovoljni izvedenim radovima, jer, kako vidite, sada je sve mnogo lakše i lepše. Po prvi put smo dobili asfalt koji nam mnogo znači, a uređenje ulice je od velikog značaja za našu decu. Ovako prostran kolovoz će obezbediti lakše kretanje vozila, ali su nam i trotoari važni, zbog bezbednosti pešaka, istakao je Srđan Dimitrijević, stanovnik ulice Veselina Masleše.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=485927

21 sep 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up