Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Urološki pregledi bez uputa i knjižice

Autor 21 nov 2018

PROKUPLJE- Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, na inicijativu Ministarstva zdravlja Srbije, organizuje besplatne preventivne urološke preglede, u cilju ranog otkrivanja i lečenja karcinoma prostate i testisa.

Zainteresovani građani mogu do 23. novembra, u prostorijama Službe urologije, u periodu od 14 do 16 časova, obaviti pregled bez uputa i zdravstvene knjižice, a kako navode nadležni u prokupačkoj Bolnici, u slučaju potrebe uradiće se i terapijsko zbrinjavanje pacijenta od strane angažovanih lekara.

-Tokom novembra meseca, u mnogim zemljama se organizuje manifestacija pod nazivom „Movembar“, koja ima za cilj da podigne svest muške populacije o značaju preventive, prevashodno u cilju ranog otkrivanja karcinoma prostate i testisa. Kako naši sugrađani nisu dovoljno posvećeni preventivnim pregledima, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u saradnji sa stručnjacima iz ove oblasti, procenilo je da je u interesu očuvanja zdravlja stanovništva neophodno organizovati ovakve preglede, koji iziskuju manje troškove od lečenja karcinoma, ističu u Opštoj bolnici „Dr „Aleksa Savić“ u Prokuplju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88069

21 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up