U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Uspeh učenice Milice Bjeletić na Festivalu dečijeg stvaralaštva

Autor 10 avg 2020

PROKUPLJE- Učenica OŠ “Nikodije Stojanovoć Tatko“ u Prokuplju, Milica Bjeletić, osvojila je drugo mesto na Festivalu dečijeg stvaralaštva “Želim da budem dete“.

Festival je nedavno održan u Kragujevcu u organizaciji Udruženja „Gde su knjige, nema brige“.

Ovo priznanje Milica je dobila za svoj prozni rad sa temom „Za svaki problem postoji rešenje,“ gde je u jakoj konkurenciji učesnika iz Lapova, Berana, Gruže, Kragujevca, Niša i drugih gradova, osvojila drugo mesto.

Ponos i zadovoljstvo zbog postignutog rezultata ove učenice petog razreda, izrazila je njena profesorica srpskog jezika Ljiljana Subotić.

-Svoju nadarenost za pisanje Milica je pokazala od samog početka kroz domaće zadatke, pismene vežbe, literarne sastave. Član je literarne sekcije i učestvuje na skoro svakom konkursu. Njena aktivnost je bila izražena i tokom vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona, kada je organizovana onlajn nastava. Radovi su joj se našli i u internet časopisima, gde je posebno zapažen njen dnevnik u izolaciji, koji je proglašen za jedan od najuspešnijih dnevnika na međunarodnom konkursu u organizaciji Nastavničke mreže tokom pandemije, izjavila je profesorica Subotić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484434

10 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Uspeh učenice Milice Bjeletić na Festivalu dečijeg stvaralaštva”

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up