Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

„Uvod u modernu“ profesora Predraga Jašovića

Autor 5 jula 2018

PROKUPLJE- Prokupački Dom kulture „Radivoj Uvalić Bata“ je za svoje verne posetioce, ljubitelje pisane reči, organizovao promociju knjige „Uvod u modernu“ profesora Predraga Jašovića. I ovo književno veče se dogodilo u okviru Kulturnog leta koje je ova ustanova organizovala pod sloganom „Slobodan udarac za kulturu“.


U toku je i Ivanjdanska likovna kolonija u kojoj stvaraju prokupački slikari u okruženju Doma kulture. Na Ivanjdan 7. jula oni će posetiti manastir Ajdanovac i tog dana impresije iz ovog mesta preneće na svoja platna.
Ljubitelje pozorišta večeras u 20 sati očekuje predstava „Anđela“ koju vam toplo preporučujemo. Ona je nedavno na Međuokružnoj smotri amaterskih pozorišta Nišavskog, Pirotskog, Pčinjskog, Jablaničkog i Topličkog okruga u Lebanu dobila pet nagrada.
U ponedeljak 9. jula sve zainteresovane od 18 do 20 sati očekuje humanitarna i prodajna izložba dečijih radova kreativne radionice „Mudrica-pametnica“. Posvećena je našoj osmogodišnjoj sugrađanki Nikolini Josić i njenoj borbi da što pre ozdravi i nastavi bezbrižno detinjstvo sa svojim drugarima.
Odmah posle izložbe u 20 sati u okviru ovogodišnjeg Kulturnog leta zainteresovane očekuje još jedno književno veče koje nosi naziv „Ako si čovek sa srcem“. Odgovor na ovo pitanje saznaćete ukoliko dođete na ovaj poetski suret, koji će biti održan u ponedeljak u klubu ove ustanove.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82611

5 jula 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up