U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Vanja Grbić održao pokazni trening u Prokuplju

Autor 4 juna 2018

PROKUPLJE- Legendarni srpski odbojkaš Vanja Grbić održao je pokazni trening koji je okupio veliki broj dece. Grbić je trenutno najveći promoter odbojke u svetskim okvirima i poziv da u Prokuplju održi trening odlična je ideja prokupačkih trenera.

-Cilj ovih treninga je da se deci približi način rada koji se upražnjava u radu sa decom koji nije orijentisan samom sportu već se koristi da bi se deca igrala i razvijala. To je osnovna razlika u onome što radimo i gde želimo da pokažemo da je sport samo sredstvo koje treba da pomogne deci da bi se spojila, odrastala zajedno i naučila da budu tolerantni. To je svojevrsna životna škola i u tom smeru se radi odnosno razvija. Ne radimo samo aspekte sporta već i aspekte prevencije motoričke i ortopedske prirode iz razloga da deca pre nego što krenu da se igraju moraju da budu zdrava, rekao je Vladimir Grbić.

Pokaznom treningu osim članova odbojkaških klubova iz Prokuplja prisustvovali su i članovi odbojkaškog kluba iz Leskovca.
Nakon završenog pokaznog treninga predstavnici četiri grada, Skoplja, Leposavića, Medveđe i Prokuplja zajedno sa Vladimirom Grbićem počeli su dogovore o IPA projektu prekogranične saradnje u oblasti odbojke čija realizacija bi uskoro trebala da počne.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
free online course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81300

4 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Vanja Grbić održao pokazni trening u Prokuplju”

  1. Trnavac

    Svaka cast majstoru sto je dosao u Prokuplje iako je to mala sredina ima mnogo darovite dece za svaki sport. Hvala Vanja josjednom.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up