U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Vanredna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Kuršumlija: Preporuka da se maske nose i na otvorenom prostoru

Autor 22 okt 2020

KURŠUMLIJA- Opštinski štab za vanredne situacije opštine Kuršumlija, na vanrednoj sednici održanoj dana 21.10.2020. godine doneo je zaključak kojim se na osnovu preporuke Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Republike Srbije, preporučuje se nošenje zaštitnih maski i na otvorenom prostoru. U zatvorenom prostoru ostaje obavezno nošenje zaštitnih maski.

Svi uslužni objekti (trgovački i ugostiteljski objekati, marketi, kafići, barovi, restorani, hoteli-hotelski restorani, kladionice koje pružaju ugostiteljske usluge i svi ostali objekti) moraju da imaju odgovorno lice, čiji je zadatak striktno sprovođenje preventivnih mera.

Nastaviti sa pojačanim inspekcijskim nadzorom Komunalne inspekcije i uskladiti rad sa Policijskom upravom Kuršumlija MUP-a Republike Srbije, prilikom vršenja inspekcijskog nadzora.

Na snazi ostaju svi ostali normativni propisi koje je donela Vlada Republike Srbije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=487175

22 okt 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Vanredna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Kuršumlija: Preporuka da se maske nose i na otvorenom prostoru”

  1. crv

    bilo bi lepo da zatvore i skole

  2. crv

    bilo bi lepo da zatvore skole

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up