U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Vanredna situacija izmenila program Narodne biblioteke „Rade Drainac“ povodom obeležavanja „110 godina Biblioteke u Prokuplju“

Autor 21 okt 2020

PROKUPLJE – Vanredna situacija, koja je uvedena juče zbog opasnosti širenja koronavirusa, izmenila je plan za obeležavanje „110 godina Biblioteke u Prokuplju“.

-Otkazuje se naučni skup, predviđen za 22. i 23. oktobar kao i promocija Antologije srpskog aforizma 90-ih – godine zapleta. Odlaže se i Izložba plakata Ivana Mišića. Programi će biti održani do kraja tekuće godine, ukoliko situacija sa virusom dozvoli – rekao je direktor Biblioteke Dragan Ognjanović.

Dva programa biće održana na otvorenom prostoru uz minimalan broj posetilaca i primenu svih propisanih mera zaštite od virusa korona.

  1. oktobra, od 13 časova, na platou Doma kulture, biće predstavljen NIN-ov roman godine „Pas i kontrabas“.

Monografija „Ogledalo vremena“,autora Zorana Cvetkovića biće predstavljena odmah sutradan, 23. oktobra u porti Crkve Svetog Prokopija od 13 časova.

Pročitajte i...  Krizni štab Grada Prokuplja doneo nove mere

Program Narodne biblioteke u Prokuplju će biti snimljen i postavljen na you tube kanal Biblioteke, kako bi svi imali priliku da pogledaju program obeležavanja 110 – godišnjice.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=487133

21 okt 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up