U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Veselo u vrtiću

Autor 21 nov 2019

BLACE- Predškolska ustanova „ Naša radost“ mesto je gde su punih 36 godina odrastale brojne generacije. Danas je u ovoj ustanovi bio poseban dan, jer danas je krsna slava ustanove koja ujedno slavi 36.godina postojanja, saznali smo od direktorke predškolske ustanove „ Naša radost“ Blace, Dobrile Stošić.

Sečenje slavskog kolača obavljeno je uz sve prateće verske obrede, uz prisustvo sveštenika, predstavnika lokalne samouprave zamenice predsednika Opštine Blace Suzane Veljović i načelnice opštinske uprave Julijane Jovanović. Činu sečenja slavskog kolača prisustvovali su i svi zaposleni u ovoj ustanovi ali i deca zbog kojih ova ustanova i postoji.

U posebnoj svečarskoj atmosferi blački predškolci ovaj svečani dan proveli su uz pesmu, spra neizostavno je bilo i slatko posluženje.

Pročitajte i...  Rezulati testiranja od 9. jula – jedno lice pozitivno na korona virus u Kuršumliji

Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović čestitala im je krsnu slavu i ovom prilikom istakla da je prioritet lokalne samouprave da obezbedi smeštaj za mališane koji su na listi čekanja ali da i dalje radi na poboljšanju kvaliteta boravka u ustanovi, naših najmlađih sugrađana.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474632

21 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up