U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Veselo u vrtiću

Autor 21 nov 2019

BLACE- Predškolska ustanova „ Naša radost“ mesto je gde su punih 36 godina odrastale brojne generacije. Danas je u ovoj ustanovi bio poseban dan, jer danas je krsna slava ustanove koja ujedno slavi 36.godina postojanja, saznali smo od direktorke predškolske ustanove „ Naša radost“ Blace, Dobrile Stošić.

Sečenje slavskog kolača obavljeno je uz sve prateće verske obrede, uz prisustvo sveštenika, predstavnika lokalne samouprave zamenice predsednika Opštine Blace Suzane Veljović i načelnice opštinske uprave Julijane Jovanović. Činu sečenja slavskog kolača prisustvovali su i svi zaposleni u ovoj ustanovi ali i deca zbog kojih ova ustanova i postoji.

U posebnoj svečarskoj atmosferi blački predškolci ovaj svečani dan proveli su uz pesmu, spra neizostavno je bilo i slatko posluženje.

Pročitajte i...  "Đido" oduševio publiku, gost na premijeri slavna glumica Ljiljana Dragutinović

Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović čestitala im je krsnu slavu i ovom prilikom istakla da je prioritet lokalne samouprave da obezbedi smeštaj za mališane koji su na listi čekanja ali da i dalje radi na poboljšanju kvaliteta boravka u ustanovi, naših najmlađih sugrađana.

 

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
online free course
download coolpad firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474632

21 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up