U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

(Video) 15 protest građana u Kuršumliji: Ili mi ili oni!?

Autor 5 apr 2019

KURŠUMLIJA- U Kuršumliji je održan 15 protest građana #1 od 5 miliona, na kome su govorili Borko Stefanović,  Milan Veruović, profesor Aleksandar Korolija i sociolog Marko Dimić. Poručeno je da je vreme da se zaustavi  propadanje, da se razbije medijski mrak.

Borko Stefanović, lider levice, naglasio je da je sadašnja vlast napravila 36 spornih privatizacija. Od medija su napravili kasarne mraka gde ne može da se čuje drugačije mišljenje.

– Otišlo je 60 hiljada ljudi iz Srbije, za 5 do 10 godina isprazniće Srbiju. 13.  aprila mi nećemo da pravimo incidente, već tiho mirno i dostojanstveno da im kažemo šta mislimo. Dosta je bilo da za mleko i sendvič narod čeka  Putina. Da se za dve crvene i za autobus, očekuje nešto, da žene guraju  na opoziciju. Mi 13. aprila slavimo rođendan protesta. Tada staje Srbija, tada staje sve, jer sve je počelo 23. novembra na grudvi krvi.  Ništa nas više zaustaviti neće. Oni imaju 500 hiljada članova koji čekaju neki posao i pristaju na sve – kazao je  Borko Stefanović, lider levice.

Pročitajte i...  Otvoren konkurs za Plaketu Svetog Prokopija

Sociolog Marko Dimić je istakao da je dosta bilo otimačine i poniženja. Ni jedan Jutka više ne može da postoji.

Milan Veruović je započeo obraćanje konstatacijom da ni  posle 16 godina nisu nam dali pravo da saznamo istinu ko je ubio Đinđića.

-Oni hoće da kažu da je 12. marta kriminal pobedio državu. Mii  moramo da saznamo ko stoji kao politički nalogodavac Đinđićevog ubistva. Od tog odgovora sledi putokaz Srbije. Gde su „ oni“ Srbiju branili tamo Srba više nema- kazao je na kraju obraćanja Milan Veruović

Aleksandar Korolija, profesor, rekao je su otvorili fabrike velikim subvencijama i  beneficijama pa Arapi i Kinezi kompletnu dobit iznose iz zemlje a nama ne ostaje ništa, što je potpuna ekonomska propast.

Pročitajte i...  "Srbijavode" pomažu Blacu

-Da radimo za 25 hiljada i da mislimo da ništa više i ne zaslužujemo- kazao je Korolija.

Protest je završen protestnom šetnjom do zgrade bivše konfekcije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464275

5 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up