U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

(Video) 9. protest „1 od 5 miliona“ u Kuršumliji

Autor 22 feb 2019

KURŠUMLIJA- Nezadovoljni građani Kuršumlije održali su deveti  protest po redu. Srđan Milivojević, bivši član Otpora i poslanik DS, je kazao da je izašla sloboda na ulice Kuršumlije, da se čuje glas slobodnih građana  Kosanicom, Toplicom i Banjskom.

-U  Kuršumliji svetle 500 Karađorđevih zvezda, žive najbolji čestiti Srbi, koji su srušili četiri carevine, što znači da se svetlost nikada ne gasi. Zato nije morao da ponese fenjer jer 500 Karađorđevih zvezda sjaje na ovom prostoru. Čestitam vam svima kako ste izdržali sedam godina i preživeli, kao i svi mi -kazao  je Srđan Milivojević.

Lazar  Đurović iz Narodne stranke je započeo obraćanje da je kralj Milan Toplicu naseljavao, a sada je Vučić raseljava, i da to mora da prestane.

Pročitajte i...  Još četiri dana do spektakla u Blacu!

-Obećavali su mnogo, izvešće sve pred sud, rasčistiće sporne 24 privatizacije, uvešće red. Niije uradio ništa.  Prodao je „Galeniku“, prodao je “ PKB“, a zamislite gradiće milionskim svotama fudbalski stadion. Obećali su vam radna mesta. Najsiromašnija ste opština u Srbiji. Siromaštvo je evidentno. Kuršumlija se prazni, Srbija se prazni, ljudi samo odlaze, naglasio je Lazar Đurović.

Dejan Milošević, predsedkik Gvozdenog puka Srbije, je najavio da će na sledećem protestu govoriti Boško Obradović. Naglasio je da bi danas proslavio rođendan profesor Janko Janković, koji je preminuo pre par meseci, najveći opozicionar i borac za bolju Kuršumliju i prvi opozicioni odbornik u Kuršumliji. Da je zadatak svih da se nastavi borba i da bi profesor Janković bio 1 od 5 miliona.

Pročitajte i...  TO Kuršumlija na Sajmu turizma

Protest je završen  protestnom šetnjom do „gvozdenog mosta“ i zakazivanjem novog protesta  za četvrtak od 18 časova.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461678

22 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “(Video) 9. protest „1 od 5 miliona“ u Kuršumliji”

 1. Makijaveli

  Videh ovde i dicnog Bojovica i Cahuna, korifeje postenja i demokratije, a Boga mi i pameti !

 2. Kare

  Opet ova šaka jada šeta? Ja mislim da oni ne poznaju lično predsednika opštine jer se on s takima ne rukuje ma ni na daljinu. Njemu su čast, obraz i poštenje daleko važniji od materijalnih vrednosti i zato je omiljen među građanima opštine Kuršumlija.

 3. Ti nisi nizašta kriva Kuršumlijo

  Mislim da bi naši trebali malo da pritegnu Radeta Vučkovića da oh tuži za autorska prava jer puštaju njegovu pesmu. A kako ova šaka jada nema para to bi mogli da ih potpuno po zakonu pošaljemo na odsluženje kazne.

 4. Pecalbar

  Vaši protesti nisu nezapaženi.
  Prenosim vam jedan komentar iz Beogradskih medija.

  Jes. jes narod sam bira. Evo mi u Kursumliji protestvujemo i imamo samo jedan zahtev. NISMO DECA DA SLUSAMO BAJKE ISPUNITE STO STE OBECALI! E kafd bi stanovnici vecih gradova izasli na ulice sa ovim identicnim jednim jedinim zahtevom. Nikad vise izbori ne bi bili isti.
  (Podno Kopaonika, 24. februar 2019 18:32) # Link komentara
  Preporučujem (+565)Ne preporučujem (-592)

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up