U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

(Video) Odbojkašice ”Kuršumlije” osvojile prvo mesto na međunarodnom turniru u Nišu

Autor 24 jun 2019

KURŠUMLIJA-  Na IX međunarodnom  turniru u odbojci STAMPY za devojčice (2005.i mlađe), na kome je učestvovalo šesnaest ekipa iz pet zemalja, ekipa ŽOK ”Kuršumlija” osvojila je prvo mesto.

-Ovo je naše treće učešće na ovom prestižnom turniru i treće osvojeno prvo mesto. Pre ovoga smo bili prvi 2014. i 2015. godine. Iz godine u godinu ovaj turnir “raste” tako da smo ove godine imali veoma jaku konkurenciju što ovo rezultatu daje na značaju.
Prvog dana turnira u takmičenju po grupama savladali smo ekipe Spartak Pleven iz Bugarske, Janta volej Skoplje iz Makedonije i ekipu Respekt iz Novog Sada. Drugog dana turnira, u četvrtfinalu bili smo bolji od ekipe Bami kor Tetovo iz Makedonije u polufinalu od ekipe Craiova Krajova iz Rumunije i u finalu posle velike borbe ponovo ekipu Respekt iz Novog Sada.
Pored osvojenog prvog mesta dobili smo i pojedinačne nagrade za:
Najbolji primač turnira- Stević Teodora
Najbolji server turnira-Marija Jovičić
A za najboljeg igrača turnira MVP- Andrea Kovačević.
Ovom prilikom bih čestitao našim devojčicama na dobroj igri, uzornom ponašanju i dostojanstvenom predstavljanju našeg grada. Čestitam domaćinu-organizatoru turnira ekipi OK”Stampedo” iz Niša na odlično organizovanom turniru  i prijatnom druženju-kaže Slaviša Milosavljević, trener ŽOK Kuršumlija.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468474

24 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “(Video) Odbojkašice ”Kuršumlije” osvojile prvo mesto na međunarodnom turniru u Nišu”

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up