Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

(Video) Održan “Maskenbal 2018”, najlepša manifestacija u Kuršumliji

Autor 12 juna 2018

KURŠUMLIJA-  U Kuršumliji je večeras održana dvadeset peta po redu tradicionalna manifestacija  „Maskenbal 2018 “. Pred preko 1000 ljudi u sportskoj hali preko 300 mališana iz vrtića Sunce i Čarolija izveli su tačke sa prelepim kreacijama i odličnim koreografijama, koje su brižljivo svakog dana pripremali sa svojim vaspitačima u proteklih mesec dana.

Koliko su deca maštovita i kreativna u radu sa vaspitačima uverila se večerašnja publika u prepunoj sportskoj hali, kada su mališani izveli kompletan program. Počelo je sa defileom a zatim prvom tačkom, Suncokretima i malim pčelicama. Zatim su se ređale maštovite kreacije, defilovali su cvetići, mali majmunčići, morske zvezde, vile, princeze, razigrani mališani i rokeri, Svet je lep, tačke na poznate kompozicije… a za kraj karneval u Riu, samba, Brazil….. Učešće su uzeli mališani svih grupa a  najmlađe grupe učestvovale su u defileu.  Publika je sve tačke podjednako nagradila velikim aplauzima, koji su bili više nego zasluženi.

Vaspitačica Radmila Ilić ističe da su svi prezadovoljni kako je sve odrađeno i ovaj put je potvrđeno da je ovo manifestacija i dalje broj jedan u gradu. Naglasila je da su vredno svi radili, deci nije bilo teško da svakodnevno vežbaju. Tu su i roditelji koji uvek pomažu oko kostima. Zadovoljni su kako je sve ispalo i kako su to deca odradila. Svi su imali kao i svake godine puno strpljenja da odrade sve dobro, od kostima muzike, pokreta, sve je ispalo dobro. Posebno im je drago što su sve tačke od prve do poslednje prihvaćene od publike podjednako dobro, kaže vaspitačica.

Inače, u  hali sportova su svi bili prezadovoljni onim što su izveli preslatki  mališani, počev od roditelja, vaspitača, sugrađana i gostiju. Kada sa ljubavlju radite, rezultati su uvek ovako dobri. Kada decu usmerite, i izvučete njihov talenat i krativnost na pravi način to izgleda prelepo i obeležilo je “Maskenbal 2018”.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81705

12 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up