U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

(Video) Sedmi protest u Kuršumliji

Autor 7 feb 2019

KURŠUMLIJA- Nezadovoljni građani Kuršumlije održali su večeras sedmi  protest po redu, na kome je poručeno da se nastavlja sa protestima ali od četvrtka protestna šetnja će ići novom maršrutom, u pravcu magistralnog puta Niš- Priština, što će simbolično ukazivati na najavljenu blokadu administrativnog prelaza Merdare. Marija Janjušević, narodna poslanica Dveri, kazala je da čestita Kuršumliji jer je prvi grad nakon Beograda koji je krenuo sa protestima.

-Za sedam godina ovde nije otvorena nijedna fabrika a bilo je uslova. Administrativna linija sa Kosovom i Metohijom je duga oko 105 km šta ukazuje na strateški značaj. Ja sam iz Župe i zaista jako osećam ovaj kraj i sav njegov značaj. Kada dođemo na vlast prvo ću doći u Kuršumliju, jer ovde se brani i Srbija i porodica i sve. Mi nismo 1od 5 miliona već sedam miliona, koliko ljudi živi u dijaspori  a dozvolili smo Aleksandru Vučiću da nas tlač-kazala je Janjušević.

Pročitajte i...  Pokret obnove Kraljevine Srbije formirao opštinski odbor u Kuršumliji, predsednica Mirjana Radosavljević

Protest je nastavljen  šetnjom do zgrade, bivše Konfekcije „7.juli“, a završen  zakazivanjem novog protesta  za četvrtak od 18 časova.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461047

7 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “(Video) Sedmi protest u Kuršumliji”

 1. Naprednjak sam tim se dicim

  Sad ce Vucic ili Brnabicka da vam dodju u kampanju. Ima se poskrivate ko misevi!

 2. Srdjan

  Ne gubite vreme Uzimajte pasose Dok jos moze Besplatan savet

 3. Neutralni

  Tebi ce da dodje Vucic pa se vi dicite i hvalite sami sa sobom kao svaka autokratsk i autisticna vlast

 4. Rade

  Protesti su u redu, ali pitanje je: ko finansira te proteste?; mozda Amerikanci?

 5. Zorica

  Naprednjaku, kada se toliko dicis, zasto se ne potpises punim imenom i prezimenom? 😀

 6. Čupavi MaRmun

  julin je isto tako pričao i plakao na blokadi u Kastratu, pričao kako se odavde brani Srbija al sad je ministar vojni… Hoću reći svi vi zaboravite šta pričate kad dođete na vlast i onda više nikad i ne dođete.

 7. Batta

  Bravo naprednjace! Sto kaze ona nasa izreka”Cega se pametan stidi budala se dici”. Zbog tebe itih takvih ova napacena zemlja ce nestati.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up