U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti, Nekategorizovano.

(Video) U Kuršumliji po vejavici održan treći protest nezadovoljnih građana

Autor 10 jan 2019

KURŠUMLIJA- Sneg koji pada već dva dana nije sprečio nezadovoljne građane Kuršumlije da izađu u centar  grada i održe treći protest po redu. Oliver Milisavljević, odbornik Dveri u SO Kuršumlija, zahvalio se okupljenima i  naglasio ako vas ovakvo vreme nije sprečilo da izađete i okupite se to pokazuje energiju kakvu posedujete i da ste spremni da idete do kraja do cilja.

Milisavljević, je pojasnio  da je stanje alarmantno, da je situacija jako teška ljudi se sele jer posla nema. Sedam godinaje prošlo od obećanja ove opštinske vlasti da će zaposliti 1.000 ljudi, nijednog investitora nisu doveli dok se po Srbiji gradi. Očekujemo da nam se pridruže prosvetni radnici, lekari, to su sve mladi ljudi, koji sada rade u školama koga će oni sutra da uče ako ne bude dece ili koga će to da leče lekari da leče ako se nastavi ovakva stopa migracije. Ovo je pitanje opstanka grada, svi smo odgovorni zarad budućnosti moramo da se borimo do kraja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=100456

10 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “(Video) U Kuršumliji po vejavici održan treći protest nezadovoljnih građana”

  1. KOS

    W nezahvalnici jedni. Jeste zaboravili da je lično prva dama Srbije delila paketiće po Kuršumliji?

  2. Svaka čast vlasti gde od hiljada ljudi,43 je nezadovoljno.. Takvi ce uvek biti nezadovoljni, jer je to nezadovoljstvo u njima!

  3. Videla žaba da se konj potkiva pa podigla nogu.

  4. Mileta

    Ljonberi misle da ce tako nesto da resite? Prilika koju ceo Toplicki okrug ima ako se obistini autoput je neverovatno velika, e sada sto svako hoce da zezne drzavu, ne plati porez, ukrade sto vise moze a onda posle trazi od te iste vlasti da im daje pile sa neba… oprem dobro.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions