U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Vino i zdravlje iz ugla dr Ivane Mihajlović iz Blaca

Autor 3 avg 2020

BLACE- Na Youtube kanalu dr Ivane Mihajlović iz Blaca  (youtube.com/c/drIvanaMihajlovic) možete pogledati video na temu vino i tanini –      pozitivni efekti na naše zdravlje.

Video sa youtube kanala dr Ivane Mihajlović:

Inače, dr Ivana Mihajlović  u svojim video snimcima na interaktivan način upoznaje ljude sa činjenicama koje se tiču zdravlja i pravovremenog reagovanja u slučaju pojedinih zdravstvenih problema. I sav taj sadržaj je predstavljen jednostavnim, narodnim jezikom, kako bi bio razumljiv gledaocima različitih uzrasta i profesija.

Ivana je rođena u Blacu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Nakon toga, završila je studije medicine na Medicinskom fakultetu u Nišu i trenutno je lekar u Vojnoj bolnici u Novom Sadu i student treće godine doktorskih akademskih studija medicine.

Pročitajte i...  Lopov iz Kovina provalio u crkvu u Prolom Banji i ukrao novac

Posetite kanal i pogledajte video snimke. Ukoliko vam se dopadne sadržaj koji Ivana objavljuje, možete pratiti kanal i podeliti ga sa svojim prijateljima, kako bi se više ljudi informisalo o različitim pitanjima na temu zdravlja.

Youtube kanal: youtube.com/c/drIvanaMihajlovic

Medicinske teme predstavljene na zabavan i pristupačan način dr Ivana Mihajlović predstavila je i na svom sajtu I Medukacija : http://imedukacija.com/


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484252

3 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up