U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

Više od igre?!

Autor 24 maj 2019

KURŠUMLIJA- Ni najstariji ljubitelji fudbala u Kuršumliji ne pamte ovakve pripreme za jednu utakmicu kao što je slučaj sa sutrašnjim duelom između Kosanice i Topličanina. Bezbednosne službe rade svoj posao i sve je isplanirano do poslednjeg detalja.

-Štampali smo 1.000 karata koje delimo besplatno. Topličanin je dobio 50 ulaznica. Niko neće moći da uđe na stadion bez ulaznice a kontrolu na ulazu i na utakmici vršiće privatno obezbeđenje koje smo angažovali jer je FS RIS proglasio ovaj duel utakmicom visokog rizika-kaže Radovan Eraković, ppredsednik Kosanice i apeluje na sve učesnike, posebno navijače da se potrude da sve protekne fer i sportski.

Kako saznajemo navijači Topličanina će biti smešteni u delu od mesta gde se završavaju tribine do korner zastavice. Biće udaljeni najmanje petnaestak metara od navijača Kosanice a između njih će biti kordon policije. Prema nezvaničnim informacijama o bezbednosti će brinuti čak 35 policajaca i 12 pripadnika privatnog obezbeđenja. Na ulazu će biti pretres pa navijači ne mogu da unesu ništa na stadion. Utakmicu će suditi sudije koje sude utakmice Prve lige a napravljen je spisak svih službenih lica koji mogu uz legitimisanje da uđu na stadion. Neće biti dozvoljen ulaz navijačima na drugi ulaz pa će svi gledaoci biti na tribini.

Pročitajte i...  Otvorena Ivanjdanska likovna kolonija

Inače, utakmica nema nikakvog rezultatskog značaja jer Kosanica ima samo teorijske šanse da u slučaju pobede pretekne Topličanin.

Zašto je stvorena ovolika tenzija pred ovu utakmicu više nije ni važno. Najvažnije je da sve protekne sportski.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466802

24 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Više od igre?!”

 1. Ofk kosanica mora pobediti. Pa topličanin pod ćupriju, zato što kupuju utakmice nemaju oni šta da traže u viši rang.

 2. Milan

  Neka se javi***, glavni kupac utakmica!

 3. Dragan Milentijevic

  BEZ MENE JE TOPLICANIN NIKO I NISTA

 4. Perica

  Kosanica je sezonu izgubila u Blacu.Nesosobno rukovodstvo nije umelo da završi to gostovanje koje vazi za jedno od najtežih.TAKO SE NE IDE U VIŠI RANG.Srećno u subotu,nadam se da cemo makar ove iz ‘magareva’ osujetiti u borbi za viši rang.Rembas nije izgubio šanse.

 5. Bogdan

  Poštovani Perice, ostavio si klasičan komentar jednog Srbina (da komšiji crkne krava). Pa zar je bolje da ode neko drugi nego neko naš?Da je sreća pa da se dogovore ko će koje godine u viši rang. Ako ne prođe Topličanin onda Žitorađa ispada. A po tvome je bolje da imamo manje Topličkih klubova i u ovom rangu. Sramota! Za ovakve komentare trebaš sam sebe da se stidiš!

 6. Kakve su kvote na ovu utakmicu?

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up