FAM
Soko Banja

FAM
BlaceDruštvoKuršumlijaPoslednje VestiProkupljeŽitorađa

Vlasnici nelegalnih objekata od juče mogu da se prijave za priključak na struju, vodu i gas

Vlada Srbije danas je usvojila uredbu o načinu, uslovima i postupku za privremeno priključenje na elektroenergetsku i gasnu mrežu, mrežu daljinskog grejanja, vodovod i kanalizaciju nezakonito izgrađenih objekata.

Uredbom je predviđeno da priključak za struju, vodu, kanalizaciju ili grejanje mogu da dobiju samo vlasnici kuća i stanova i članovi njihovih domaćinstava koji su izgradnjom, odnosno kupovinom, trajno rešavali stambeno pitanje.

Ta mogućnost se ne odnosi na poslovne objekte, niti na investitore koji su nelegalno gradili i objekte nisu priključili na komunalnu infrastrukturu, navodi se u Uredbi.

Priključenje je privremenog karaktera i ne utiče na utvrđivanje pravnog statusa objekta.

Građani koji žive u nelegalnim objektima moći će u roku od 30 dana, počevši od 15. septembra, da podnesu prijave za priključenje na struju, grejanje, vodu i kanalizaciju putem formulara dostavljenog opštinama.

(Izvor Danas)

75% LikesVS
25% Dislikes

3 komentara

 1. Bravo za našu dobru i poštenu vlast. Sada još samo da nam legalizuju objekte besplatno al ajde pristao bih i da platim do 10000 dinara a možda i 100 eura za moj kućurak od 300 kvadrata i da se proveslimo. Živeo Vučić, Živela partija, živeo SNS. Oni su uz narod i znaju da smo gradili nelegalno jer smo pametni i nismo hteli da bacamo pare na dozvole.

  1. Drago mi je sto vidim da je poput Vas ostalo mudrih ljudi u Srbiji. Ali kad sam čuo od predsednika da izgovara Srpska suza nema roditelja duboko sam se zamislila. Shvatila sam da je u jednoj rečenici opisao istoriju Srpskog naroda. Ta rečenica mora da ostane i bude u udžbeniku za prvi razred osnovne škole ali i za prvi srednje i fakulteta
   Da bude u učionicama ispod njegove slike. Kakav mudrac. Glasaću ga doke god se bidne kandidavao.

   -4
   2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ovu web lokaciju štiti Google reCAPTCHA - Politika privatnostii - Uslovi korišćenja zaštite

Pogledajte takođe
Close
Back to top button