U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Vode ima dovoljno

Autor 14 jul 2020

PROKUPLJE- Sva tri prokupačka izvorišta pijaće vode „Bresnica“ „Bumburek“ i „Hisar“ rade punim kapacitetom, tako da se na celoj teritoriji grada Prokuplja vodosnabdevanje odvija uredno i bez ikakvih problema, saopštio je tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća (JKP) „Hameum“ Moma Milojković.

Prema njegovim rečima sva voda u prokupačkom vodovodu je bakteriološki i hemijski ispravana i biće je dovoljno za nastupajuće vrele letnje dane.

-Dotok i kapacitet vode je zadovoljavajući, tako da građani Prokuplja ne moraju da brinu zbog nestašice, istakao je Milojković i naglasio da je akumulaciono jezero Bresnica, odakle se većina Prokupčana snabdeva vodom za piće, maksimalno popunjeno, što garantuje dovoljno vode tokom leta i jeseni i sve do kraja ove kalendarske godine.

Pročitajte i...  Pobeda košarkaša Kuršumlije

Kako je naglasio Milojković još uvek se otklanjaju posedice nedavnih velikih poplava koje su zadesile prokupački kraj, pa manjih problema sa vodosnabdevanjem još uvek ima na seoskom području, u selima Donja i Gornja Bresnica i Mađare.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483739

14 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up