U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Vrnjačka Banja; Promotivna kampanja VIDI SRBIJU: TO Kuršumlija promovisala turističke potencijale

Autor 11 juna 2018

KURŠUMLIJA- U Vrnjačkoj Banji je nastavljena promotivna kampanja „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?“.
Posetioci su u centralnom parku kod Rimskog izvora mogli da se upoznaju sa turističkom ponudom naše zemlje. Pozdravni govor uputili su Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka banja i Marija Labović, vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Srbije.
Turistička organizacija Kuršumlije je deo ove kampanje i zajedno sa predstavnicima Prolom i Lukovske Banje predstavili su letnju ponudu za predstojeću sezonu kao i veliki broj manifestacija tokom leta.
Veliko interesovanje za turističku ponudu Kuršumlije na karavanu “Vidi Srbiju” je još jedna potvrda da se iz godine u godinu broj turista u našem kraju povećava, što statistički podaci i pokazuju.
Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod nazivom „Vidi Srbiju“, namenjena je domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu.
Završni deo kampanje biće održan 22. juna, u Beogradu, na Trgu Republike, a Turistička organizacija Kuršumlije će i u glavnom gradu promovisati turističke potencijale grada i okoline.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81596

11 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up