U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Vredna donacija Domu zdravlja od firme Ivko – Knits DOO Blace

Autor 11 dec 2019

BLACE- Veoma vredna donacija Domu zdravlja „ Blace“ danas je uručena od strane Privrednog društva Ivko – Knits DOO Blace.

Zahvaljujući medicinskim aparatima  holtera krvnog pritiska i holtera EKG-a pacijenti Doma zdravlja „Blace“ za ove usluge neće više morati da idu u druge zdravstvene ustanove. Ova usluga već od sutra biće im dostupna u Domu zdravlja „ Blace“.

Privredno društvo Ivko – Knits DOO Blace doniralo je Domu zdravlja „ Blace“ profesionalnu ručnu peglu i holtere krvnog pritiska i EKG-a. Vrednost donacije je 831822,00 dinara.

Ova donacija je realizovana u okviru projekta koji podržava evropska Unija preko razvojnog programa EU PRO.

-Evropska unija opredelila je 2.1 miliona evra za nabavku nove opreme za više od 100 preduzeća sa jugoistoka i jugozapada Srbije kako bi unapredila konkurentnost lokalne privrede.

Među preduzetnicima kojima su odobrena sredstva je i Ivko – Knits iz Blaca koje sprovodi aktivnosti društveno odgovornog poslovanja u svojoj zajednici i nije prvi put da preduzeće Ivko-Knits sprovodi društveno odgovornu aktivnost prema lokalnoj zajednici. Tako je pre nekoliko godina doniralo između ostalog, i računarsku opremu Domu zdravlja „ Blace“, a sada se ta društvena odgovornost popela na višu stepenicu s obzirom na potrebe doma zdravlja i saradnju samog preduzeća Ivko – Knits i Doma zdravlja koju u dogovoru organizuju organizovane sistematske preglede zaposlenih koje se ogledaju u pregledima ultra  – zvuka, ginekološkim pregledima s obzirom da su većina zaposlenih žene. Tako da sada već imamo dogovor o organizovanom očnom pregledu zaposlenih. Donacija opreme Holter EKG i Holter krvnog pritiska Domu zdravlja „ Blace“ ima za cilj da unapredi usluge Doma zdravlja svim stanovnicima opštine Blace, saznajemo od Jovice Đorđevića, predstavnika Privrednog društva Ivko – Knits DOO Blace.

Direktor Doma zdravlja „ Blace“ dr Radoljub Dunjić ukazao je na veliki značaj pomenute donacije za pacijente Doma zdravlja u Blacu.

-Donacijom ovih medicinskih aparata naši pacijenti neće morati da idu dalje zdravstvene ustanove već će ove, značajne preglede moći već od sutra da obave u Domu zdravlja „ Blace“.

Danas je ponovo veliki dan za Dom zdravlja „ Blace“ koji je dobio vrednu donaciju od kompanije Ivko – Knits Blace. Oni su više puta do sada prepoznali potrebe naših korisnika i uručivali nam donacije. Ivko – Knits prepoznaje potrebe našeg stanovništva i kroz donacije nam izlazi u susret, ističe direktor Doma zdravlja „ Blace“ Dr Radoljub Dunjić koji se zahvalio na pomenutoj donaciji dodavši da će pacijenti blagodati pomenute donacije moći da osete već sutra.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475466

11 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Vredna donacija Domu zdravlja od firme Ivko – Knits DOO Blace”

  1. Bolje im uplatite pare na racun kako bi izmirili radnike koji su vraceni na posao odlukom suda

  2. Pravda

    Ne donira Ivko već radnici Ivka. On „donira“ uzimajući od plate radnicima.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions