U kategoriji Blace, Kuršumlija, Merošina, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Vučić: Ne krijem da sam za razgraničenje sa Albancima

Autor 9 avg 2018

BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, danas u Šidu, da se zalaže za razgraničenje sa Albancima na Kosovu i Metohiji.

On je u Šidu posetio fabriku mesa i tom prilikom izjavio da ne krije da se zalaže za razgraničenje na KiM, ali i da ne zna da će za tu politiku dobiti podršku naroda.

Istakao je i da rešenje za Kosovo i Metohiju, ako ga bude mora biti sveobuhvatno, a ne jednostavno i uprošćeno, kako neki zamišljaju.

Prema njegovim rečima ne zna da li će uspeti u razgraničenju koje je uporedio sa tangom, a „za tango je potrebno dvoje“.

Predsednik Srbije je naglasio da će nedvosmisleno reći šta misli kada se bude bilo blizu nekog opipljivog rešenja, kao i da je teritorija za koju se ne zna kome pripada izvor sukoba i problema.

(Izvor Danas)

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83794

9 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Vučić: Ne krijem da sam za razgraničenje sa Albancima”

 1. SVAKA CAS, ELIM DAJES I KURSUMLIJU

 2. Lokalni Turista

  Radimire ne seri.

 3. Djura

  Bolje da poniste sva dokumenta koja su izdata na teretoriji Toplickog okruga! Albancima sa Kosova. I ulagati jos vise u Toplicu da nebih imali novi problem. A Kosovo nemoze da se resi tako laku.

 4. Beriljac

  Mozda i bolje nego da ratujemo ko 90/tih i opet sve izgubimo. Podrska Predsedniku…

 5. Bojan

  Da bre! To mu tata ostavio pa nek razgranicava….

 6. Sarena laza

  Po odavno je Kosovo i to od istih onih koji se danas zalazu za isto. Neka vrati predsednik snimke i svoja obecanja davana unazad godinama, pa ce i sam videti ko ovde koga laze i daje lazna obecanja, Napravite im nov auto put, dajte Presevo i Bujanovab, i deo toplice do nisa i mozete bez problema i briga da se brckate u svom Beogradu na vodi.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up