U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

“Zajedno do zdravlja” vraća osmeh korisnicima organizacije ,,Inkluzija danas ”

Autor 12 avg 2019

BLACE- Dom zdravlja Blace zajedno sa gerantodomaćicama organizacije ,,Inkluzija danas ”, a u cilju unapređenja zdravlja, poboljšanja kvaliteta života i približavanje sistema zdravstvene zaštite svojim korisnicima, a i korisnicima ove organizaacije, nastavlja sa svojim aktivnostima na terenu.

Zdravstveni radnici su  uz podršku gerantodomaćica obišli starija lica koja žive sama i nisu u stanju da se staraju o sebi ili žive sa srodnicima koji nisu u mogućnosti da im pruže adekvatnu pomoć  na području sela Đurevac, Prebreza, Sibnica i Čučale.

Iako su ovom prilikom zdravstveni radnici obavljali uobičajene aktivnosti kao što su klinički pregled, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi, ovim starim, nemoćnim i ne retko zaboravljenim licima je najviše prijala lepa reč i razgovor sa lekarom i medicinskim sestrama.

Pročitajte i...  Čuvari tradicije: “Etno soba” porodice Ilić u centru Kuršumlije

Cilj ove akcije koju Dom zdravlja sprovodi pod sloganom ,,Zajedno do zdravlja” je ne samo poboljšati kvalitet usluga korisnicima zdravstvene zaštite, već i omogućiti veću dostupnost zdravstvenih resursa i to fizičkki, prostorno i besplatno.

 

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
download xiomi firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470384

12 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up