U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

“Zajedno do zdravlja” vraća osmeh korisnicima organizacije ,,Inkluzija danas ”

Autor 12 avg 2019

BLACE- Dom zdravlja Blace zajedno sa gerantodomaćicama organizacije ,,Inkluzija danas ”, a u cilju unapređenja zdravlja, poboljšanja kvaliteta života i približavanje sistema zdravstvene zaštite svojim korisnicima, a i korisnicima ove organizaacije, nastavlja sa svojim aktivnostima na terenu.

Zdravstveni radnici su  uz podršku gerantodomaćica obišli starija lica koja žive sama i nisu u stanju da se staraju o sebi ili žive sa srodnicima koji nisu u mogućnosti da im pruže adekvatnu pomoć  na području sela Đurevac, Prebreza, Sibnica i Čučale.

Iako su ovom prilikom zdravstveni radnici obavljali uobičajene aktivnosti kao što su klinički pregled, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi, ovim starim, nemoćnim i ne retko zaboravljenim licima je najviše prijala lepa reč i razgovor sa lekarom i medicinskim sestrama.

Pročitajte i...  Pre 1157 godina Ćirilo i Metodije udarili temelj slovenskoj pismenosti

Cilj ove akcije koju Dom zdravlja sprovodi pod sloganom ,,Zajedno do zdravlja” je ne samo poboljšati kvalitet usluga korisnicima zdravstvene zaštite, već i omogućiti veću dostupnost zdravstvenih resursa i to fizičkki, prostorno i besplatno.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470384

12 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up