U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Završavaju se komunalni radovi gde će biti izgrađen Spomenik kompleks posvećen Gvozdenom puku

Autor 20 avg 2018

PROKUPLJE- U parku kod Železničke stanice u toku su radovi na vodovodnoj i komunalnoj mreži, koji se izvode u okviru rekonstrukcije prostora na kojem će biti izgrađen spomen kompleks posvećen junacima Gvozdenog puka.

-Svi predviđeni radovi odvijaju se bez poteškoća, tako da je instalacija vodovodne i kanalizacione mreže skoro i završena. Ovih dana vrše se pripreme za izgradnju fontane koja će biti priključena na novu vodovodnu mrežu, tako da će ovaj deo posla uskoro biti završen, izjavio je ispred JKP „Hameum“, Saša Paunović.

Kako bi ovaj veličanstveni kompleks dobio svoj pravi izgled, intenzivno se odvijaju i radovi na uređenju zelenih površina. Prema navodima nadležnih u ovom preduzeću, sada se primremaju zemljana polja za setvu, odnosno u toku je završna faza pripreme za formiranje zelenih površina, koje će zajedno sa fontanom i svim drugim predviđenim elementima biti deo ovog velelepnog zdanja.

Pročitajte i...  Kinez svečano otvorio Dane šljiva u Blacu

Istovremeno se u Prokuplju odvijaju i radovi na izgradnji komunalne mreže na pristupnoj saobraćajnici nove zelene pijace na prostoru ispod Poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“. Realizacijom navedenih projekata, ali i mnogih drugih koji su započeti ili predstoje, građani Prokuplja dobiće mnogo bolje i lepše uslove za život u svom gradu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=84114

20 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up