U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Završen teniski turnir u Prokuplju

Autor 10 maj 2019

PROKUPLJE- U srpskom finalu ETA U12 turnira 1. kategorije PROKUPLJE OPEN 2019 Ognjen Milić je pobedio Vuka Kruščića 6-3 6-1. Vuk i Ognjen su juče osvojili i titulu u dublu. Bravo momci!
Aleksandra Stevanović je osvojila drugo mesto, pošto je u finalu izgubila od Ruskinje Marije Mesianskaje 1-6 2-6. Čestitamo Aleksandri na izvanrednom rezultatu!

Finalisti PROKUPLJE OPEN 2019: Srpkinja Aleksandra Stevanović, Ruskinja Marija Masianskaja i srpski teniseri Vuk Kruščić i Ognjen Milić sa organizatorima turnira

U finalu dubla Vuk i Ognjen su ubedljivo pobedili bugarske tenisere Ivajla Simeonova i Vitorija Stankova 6-1 6-1!Pobednice u dublu su Iva Lakić iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine, koje su u finalu pobedile Janu Premović i Slovenku Elu Plošnik 6-1 6-0. Čestitamo!
Nikola Matović i Katarina Milošević su osvojili drugo mesto na utešnom turniru, dok su Jovan Tomović iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine osvojili titule na utešnom turniru. Čestitamo!
Prvak Srbije Ognjen Milić je u poslednjih mesec i po dana, uz ovaj trijumf, osvojio tri titule u singlu i dve u dublu na evropskim turnirima, i jedanput je igrao u finalu dubla: titulu u singlu i u dublu osvojio je u Prokuplju, zatim na Bellevue Cup 2019 u Ulcinju, a pobedu u singlu i drugo mesto u dublu, sa Vukom Kruščićem, ostvario je u Zagrebu na 35. Memorijal Slavoj Greblo.

Pročitajte i...  Raspisan tender za Industrijsku zonu, Laketić: Glavni parametri za dovođenje investitora broj zaposlenih i visina plate


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465977

10 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up