U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Završeno asfaltiranje deonice puta u Svarču

Autor 22 apr 2019

BLACE- Opština Blace sufinansirala je izvođenje radova  na rekonstrukciji nekategorisanog puta u selu  Svarče na KP 2844 i 2846 od „prvog skretanja levo sa puta Donje Svarče –  Mađare”,  u dužini 1,26 km – prema vinariji “Doja” koji su završeni danas a radove je izvodila blačka firma “Savić trans” Blace. Radovi su završeni u ugovorom predvidjenom roku a ovaj putni pravac osim što unapredjuje putnu infrastrukturu nekoliko mesnih zajednica, vinarije Doja, vodi ka spajanju asfaltne mreže dve opštine, Blaca i Prokuplja.

Završetak radova obišli su zamenica predsednika opštine Blace Suzana Veljović, načelnica Opštinske uprave Julijana Jovanović sa saradnicima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465122

22 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Završeno asfaltiranje deonice puta u Svarču”

 1. Anonimni

  ovaj put vodi i na goblje to niste napisali.Tako sad kad pokojnika vodeze nema uopste ka trucka.

 2. Beli

  Svaka cast Doji asfalt a nama u Blacu rupe isecen asfalt od crkve do centra polomismo auta bolje konje da kupimo jer nece brzo da se radi.Ceo grad je u rupama a sela da ne pominjemo .Prosetajte malo gospodo do Brusa,Aleksandrovca,Kursumlije a Prokuplje da ne spominjem ono je velegrad za nas u Blacu.

 3. Marica

  Ovi bivši su toliko uništili i zadužili opštinu da će ovi trenutni teško bilo šta uraditi.Glasajte ponovo Šojića pevača i kompaniju.

 4. Realno

  Kompanija Šojić kako vidimo je vec u preletu u SzS i 1 od 5 miliona,gde piše milion eto njih tu.

 5. Mestanin

  Od danas pisemo i saljemo slike svaki dan u ministarstvo u Beograd kako izgledaju putevi , mozda ce neko da procita jedno od 100 .

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up