U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

„Žitorađa“ počela pripreme, najveće pojačanje Marko Popović iz Kuršumlije

Autor 11 feb 2020

ŽITORAĐA – Fudbaleri Žitorađe su kao i većina klubova krenuli sa pripremama u prvim danima februara, a ono što je interesantno za momke sa ”Barišta” da sami realizuju pripremni period, zbog opravdanog odsustva šefa struke.
Prema programu koji je kako kažu, predvideo trener Bojan Milošević, najiskusniji igrači Žitorađana kao tutori ostalim momcima rade na realizaciji istog, a jedan od najiskusnijih i najboljih pojedinaca Žitorađe jesenas, kapiten Kitanović je u razgovoru za naš portal rekao da su pripreme zahtevne ali da ekipa vredno radi.
– Juče smo krenuli sa pripremama za prolećni deo. Očekujemo dobar plasman na proleće, imamo dobre uslove za rad, što se tiče struke Milošević je trenutno na bolovanju ali mi igrači sprovodimo sami njegov program priprema. Uslovi za rad su za sada dobri, za dalje videćemo.
Žitorađane je napustilo nekoliko bitnih imena, ali sportski sektor nije sedeo skrštenih ruku pa su odmah došli i novi igrači. Crveni dres Žitorađana razdužili su: Marjanović, Todorović, Ilić, Arsenijević, Stamenković, Krstić i Stanković od igrača koji su činili okosnicu tima, a opremu su zadužili Stojković, Novaković, Radević, Popović, Peternel, Milić i Marjanović. Kapiten Žitorađe, prokomentarisao je takođe i tek završeni prelazni rok: – Što se tiče pojačanja mislim da će najviše kvalitetu igre doprineti sredina terena, gde sada imamo Popovića i Duleta Stojkovića, od kojeg ja lično najviše očekujem. Mislim da imamo ponovo jednu dobru ekipu, koja će dati maksimum u prolećnom delu. 
Okosnica ekipe je ostala, a Kitanović kaže da se zna od kojih se starosedelaca najviše očekuje:
– Od starijih igrača koji su tu najviše se očekuje od nas ”domaćih” tj. od Jovanovića, Cvetanovića, Milića i moje malenkosti. Okosnicu ekipe nam čine momci iz Žitorađe i to nam je dodatan motiv za rad i upornost u trci za što bolju poziciju na tabeli.  – rekao je kapiten Fk Žitorađa, 28-godišnji Marko Kitanović.

Žitorađu u pripremnom delu očekuje nekoliko pripremnih utakmica a prva će već biti u nedelju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477677

11 feb 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “„Žitorađa“ počela pripreme, najveće pojačanje Marko Popović iz Kuršumlije”

  1. Dusan Stojkovic najvece pojacanje!

  2. Đe ha nađe kakva pojačanja u srbiju niko ne zna igrati nogomet

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions