U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Žitorađa: Uskoro počinje uređenje vodotoka reke Toplice, vrednost projekta 300 miliona, počinje i izgradnja novog stadiona

Autor 5 jul 2019

ŽITORAĐA- Čelni ljudi Srpske napredne stranke u Žitorađi Ivan Stanojević, Saša Cekić i Milena Jovanović održali su konferenciju za štampu na kojoj su sumirali dosadašnji rad i govorili o planovima za naredni period.

Govoreći o kupališnom kompleksu Stanojević je kazao da radovi teku po planu.

-Radovi na bazenu teku dobro. Izvođače smo uveli u posao 23. marta, a rok za završetak radova je 23. septembar. Dinamički plan se poštuje, tako da je sve u roku za sad-kazao je Stanojević.
Iz SNS-a navode da je akcenat u prethodnom periodu bio stavljen na putnu i kanalizacionu infrastrukturu, te da je do sada urađeno oko 15 kilometara puta, u 9 mesnih zajednica. Vrednost tog projekta je nešto više od 100 miliona. Putna mreža rađena je u saradnji sa ministarstvom Privrede. Kanalizacija je urađena u MZ Podina.
– Gotovo da nema mesta gde nismo nešto uradili. Bilo da je to vrtić u Držanovcu, grejanje u školi u Voljčincu, igralište za male sportove u Vlahovu i Voljčincu, a što se narednog perioda tiče planiramo izgradnju kanalizacione mreže u naselju Grivac u Žitorađi-rekao je Stanojević.

Pročitajte i...  Asfaltirana ulica Darinke Nestorović

Govoreći o novom stadionu Stanojević je kazao da će taj projekat ubrzo krenuti.
– U narednih 15 dana raspisaćemo javnu nabavku za izgradnju stadiona. O vrednosti tog projekta ne bih još da govorim, osim da će u sklopu stadiona biće i pomoćni teren – izjavio je Stanojević.
Na kraju bilo je reči i o projektu vrednom 300 miliona dinara, a to je uređenje vodotoka reke Toplice u dužini od šest kilometara, koji se radi u saradnji sa JP “Srbija vode”.  U toku je izrada projektne dokumentacije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469019

5 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Žitorađa: Uskoro počinje uređenje vodotoka reke Toplice, vrednost projekta 300 miliona, počinje i izgradnja novog stadiona”

  1. Dobri

    Na sela prema Bublici ste potpuno zaboravili…

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up