Soko Banja

FAM

Beauty Solutions Blace
BlaceDruštvoKuršumlijaPoslednje VestiProkupljeŽitorađa

Zlu se mora stati na put: Sutra od 12 do 15 sati blokada puta Niš – Priština kod Rudara za vozila koja voze Albanci zbog terora nad Srbima na Kosovu i Metohiji

KURŠUMLIJA- Udruženje raseljenih Srba sa Kosova i Metohije sa sedištem u Kuršumliji organizuje u ponedeljak, 5. februara u 12 sati protest na magistralnom putu Niš – Priština kod Rudara zbog terora nad preostalim Srbima na Kosovu i Metohiji. Prema najavi biće zaustavljen saobraćaj u vremenu od 12 do 15 sati svim vozilima koja voze Albanci.

U dopisu koji je poslat MUP-u između ostalog stoji da je razlog za blokadu puta što se u poslednje vreme na Kosmetu vrši neviđeni teror nad Srbima i nealbanskim življem što može da dovede do nesagledivih posledica. Teror koji preživljava srpski i ostali nealbanski narod postao je nepodnošljiv.

Kompletan dopis MUP- u: Feb 04, Doc 1

18
4
Soko Banja

Povezano

7 komentara

  1. Ма нек возе аута да не иду пешице…Доста су јахали магариће и носили тестере…Пустите их ал свако возило по 1000 е зато што нам загађују путеве и државу кад се довлаче из Швице,Дојче,Лукса,Хабзбурга итд…

   2
   6
 1. Bas cemo na ovakav nacin da odbranimo Kosovo i Metohiju. Na Vidovdan 1989. je na Kosovu mitingovalo skoro milion ljudi (medju kojima i moja malenkost)- pa jesmo li ga odbranili? Ove tragikomicne i ocajnicke blokade puteva u svojoj opstini samo svedioce koliko smo nemocni i smesni, i koliko nas ovakvi radikalski maniri vode u sve vecu propast.

  19
  2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pogledajte takođe
Close
Back to top button